Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (3.72 secunde)
Roxana Nemes si Admiral C4C, Nicu Paleru, Stefania Calofir & George Calofir Band, Vicentio, Marian Hagiu si Ansamblul de Dans Asteria, Catinca Popa (Next Star), Simona Florescu Dichiseanu - toti artistii si-au dat concursul pentru un eveniment perfect la Complexul Phoenix, Cernica, prezentat de Madalina Sandulache.
Selectia de filme ce ofera publicului acces la cea mai intunecata latura a animatiei va fi precedata de un performance semnat DIOSA, un proiect unic in peisajul autohton, inițiat de compozitoarea si dirijoarea Simona Strungaru.
Miruna a reusit sa afle de la Cristian Tudor Popescu si de unde a dobandit pasiunea pentru tenis si ce sanse crede ca are Simona Halep pentru a deveni numarul unu in clasamentul mondial.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Simona Catrina) Sunt un om pozitiv (folosesc un termen la moda). De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic:
Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor. ... Atunci cand vorbim de stomatologie nu ar trebui sa ne intereseze doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere functional si al sanatatii, a declarat Simona Dragomir.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
Simona Popescu) Buna dimineata, domnule Dragnea! Se pare ca in sfarsit v-ati trezit. A fost nevoie de un cutremur major in partid pentru a va face sa intelegeti ca in ultima vreme pesedeul a fost condus mai mult de la televizor.
Simona Halep a parasit, astazi, Romania si a zburat catre Australia, acolo unde in luna ianuarie va lua startul in cele trei turnee organizate la Antipozi, dintre care doua sunt transmise in direct pe Digi Sport.
Situatie incredibila pentru Simona Sensual chiar in prima zi din noul an! Cum a ajuns sa-i filmeze pe hotii care au incercat sa-i sparga casa aflam chiar de la ea!
Simona Trasca a facut primele declaratii la Antena Stars dupa sentinta data atacatorului sau.
Simona Trasca nu mai vrea sa auda de barbati in viata ei! Dezamagita in amor, a luat o decizie controversata!
Simona Trasca, de urgenta pe masa de operatie. Orice minut de asteptare este impotriva ei! Cu toate acestea frica este mai puternica decat problema ei de sanatate.
Simona Trasca a trecut prin clipe de cosmar, dupa un puternic atac de panica! Mama ei era in casa, insa nu i-a putut cere ajutorul!
Simona de 27 de ani, S. ... Simona, S. Liviu, C. Mircea, D. Ion, M. Cristina, D. Valentina, D. Roxana, C.
Darren Cahill are o jucatoare acum si nu se pune problema sa colaboram" , a declarat Simona Halep.
Simona Trasca vrea sa faca greva foamei! Blonda este foc si para! Ce a enervat-o atat de tare, incat sa fie dispusa sa faca un asemenea gest, ne spune chiar ea.
google-analytics.com